Polaris Long Gong

Hea uudis, Tallinna Polariste fleet on täienenud järjekordse jahi võrra. Kapten Mart Aarma laenas Minni kiilploki ja läks tõi Soomest kodumaale tagasi mõni aeg tagasi siingi postitatud kuulutuses müügis olnud jahi nimega Long Gong. Tegemist on 1993 aastal ehitatud ja väga heas korras jahiga. Jahil on originaalkiil ja uus tekipealne mast. Loodetavasti teevad nad endale varsti blogi ja kirjutavad seal juba pikemalt jahi toomisest ja muust huvitavast.

Kõige rõõmustavam oli aga et uus jaht koos uue meeskonnaga osales kohe esimesel nädalal juba võistlusel – 1/4-TON jahtidele korraldatud lühirajavõistlusel saavutati uue jahiga kiiduväärt 5. koht 11 jahi seas. Väga muljetavaldav.

Paar Polarist veel saadaval välismaal, olge mehed ja tooge needki koju!

One Response to “Polaris Long Gong”

  1. Andres ütleb:

    Siiski paadikäru, mitte kiilplokki. Aga üldiselt on iga pidi õigus 🙂 Paat on üle kaetud ja tõesti muljetavaldavas korras. Tekkinud on tubli konkurent kõigile teistele Polaristele!